London Shopping Bag

Март е месецът, в който е време да дадем рестарт на гардероба. На прага на пролетта се отървавам от излишната тежест на палтата и внасям свежест по закачалките с флорални мотиви и ефирни материи. Тази година реших да избягам от стандартните места за пазаруване и отскочих до Лондон. В списъка ми с локацииза шопинг има винтидж пазари, инди и нискобюджетни магазини, една галерия за обувки и за десерт – музей с малко история на модата… защото добрият вкус се възпитава, не се купува.

Парма за гастрономи и фешънисти

Този петък бягам далеч от ледените висулки под покривите и минусовите температури в София. Предлагам ви да ме последвате в родния град на сиренето Пармиджано Реджано и шунката Прошуто ди Парма. Това е едно пътуване за гастрономите, но момент… не съм забравила за жертвите на модата. Тях ще ги водя на винтидж шопинг само след няколко абзаца.

24 часа във Флоренция

Кратки съвети за дълготрайни спомени от онази част от Италия, където модата, храната и изкуството са в големи количества. Gucci Osteria da Massimo Bottura, музеят на костюма и най-романтичните картини в галерия Уфици, Флоренция плюс практични идеи за по-добро прекарване.

Уикенд в Берлин за момичета – кратък травъл гайд за купонджийки

Ако си падате по хубавите ресторанти, вкусните коктейли, нестандартните барове, шумните и предизвикателни клубове – следвайте съветите ми. Изпитани и проверени са и направиха моминското ми парти незабравимо.  

Точки & Чайки

Black & White Polka Dots – една вечна класика, която позволява да вложим много въображение във визията си. Според големите в бранша е добре да хвърляме по едно око на този тренд през 2018-та. Аз го отведох на плажа Джон Д. Макартър – една от перлите в короната на Флорида.