Искрено и лично за брекетите в минало време

Вчера на излизане от стоматологичния направих една малка крачка, но за самочувствието ми си беше голяма стъпка. След година и половина се разделих с брекетите. Свободен човек съм и ще спра да отговарям остроумно на въпроса „А пречат ли ти, когато се целуваш?“.

51 дни програмирана

Лятото е все по-близо. Банските костюми вече дебнат от всяка витрина. Късите панталонки напират да излязат от гардероба. Битката ми с килограмите продължава.
От първи април, няма шега, променям навиците си в посока храна и спорт. Спазвам Програмата за здравословно управление на теглото на SOpharmacy. Целта е да сваля близо 10 килограма не само за да намаля теглото си, но и да се отърва от мазнините в организма, които пречат на тялото ми да работи на максимални обороти.
Ден 51-ви – време е за равносметка.

12 седмици в преследване на здравословния начин на живот и мечтаното тяло

Април е месецът, в който всички се замислят за морето, за тялото и онзи любим бански, който се крие в гардероба, пазейки щастливи спомени, но е малко отеснял. С моята любима блогърка Ипси от Kitty From the City открихме Програмата за здравословно управление на теглото, разработена от аптеки SOpharmacy и националният консултант по хранене професор доктор Стефка Петрова. Даваме й старт, ограничаваме калориите, спортуваме повече и се готвим за плажа. Пътят към промяната на вредните навици и свиването на обиколките с няколко сантиметра е дълъг дванадесет седмици, а днес ви споделям как започва всичко и още куп полезни и важни неща за онези, които ще се решат на правилната стъпка към лятото.

Be Royal

Кралската ботаническа градина в Лондон е арена за този пост. Вдъхновена от вечно зелените палми в парниците и фестивала на орхидеите, донесени от екзотичен Тайланд, се впускам в приключение с един цветен панталон и още няколко тренда, които всички ще следваме през пролетта.

All black with a spark

Не съм почитател на all black визията. Затова и добавям блясък.