Солени вълни и мисли

Salty hair – don’t care! Някои дни започват с този рефрен, за да ни донесат само забавление и спокойствие.  За жалост, днешният не беше от тях… Работих 12 часа, още 3 събирах багаж за уикенд пътуване, уморих се и си легнах гладна. Въпреки това продължавам да възпитавам щастието си. 

Луксът да харесаш тялото си отново

Водя в мача с килограмите! Резултатът е седем на нула в полза на новото ми аз, а мазнините продължават да губят по точки. Следвайки Програмата за здравословно управление на теглото, разработена от аптеки SОpharmacy и националния консултант по хранене професор Стефка Петрова, съм загубила седем от излишните килограми от началото на април. Финиш линията вече се вижда пред мен, но няма как да не съм доволна от постигнатото.

Есен по никое време

Адаптирам се към прогнозите за лято с дъждове и градуси под обичайните и обичани 30 по Целзий. 
Градът е прогизнал и покрай сватбата на Кийт Харингтън всеки си мисли, че зимата идва.
Вместо бански вадя кубинки. 

Искрено и лично за брекетите в минало време

Вчера на излизане от стоматологичния направих една малка крачка, но за самочувствието ми си беше голяма стъпка. След година и половина се разделих с брекетите. Свободен човек съм и ще спра да отговарям остроумно на въпроса „А пречат ли ти, когато се целуваш?“.

51 дни програмирана

Лятото е все по-близо. Банските костюми вече дебнат от всяка витрина. Късите панталонки напират да излязат от гардероба. Битката ми с килограмите продължава.
От първи април, няма шега, променям навиците си в посока храна и спорт. Спазвам Програмата за здравословно управление на теглото на SOpharmacy. Целта е да сваля близо 10 килограма не само за да намаля теглото си, но и да се отърва от мазнините в организма, които пречат на тялото ми да работи на максимални обороти.
Ден 51-ви – време е за равносметка.