Be Royal

Кралската ботаническа градина в Лондон е арена за този пост. Вдъхновена от вечно зелените палми в парниците и фестивала на орхидеите, донесени от екзотичен Тайланд, се впускам в приключение с един цветен панталон и още няколко тренда, които всички ще следваме през пролетта.

All black with a spark

Не съм почитател на all black визията. Затова и добавям блясък.

Dirty Thirty

Честит рожден ден на мен!
След по-малко от 24 часа ще съм на тридесет години. Не ме е страх много от бръчките и грешките. И все пак си задавам въпроси…

Сватба като никоя друга

Бързам да посъветвам всички бъдещи булки – представете си как искате да изглежда този ден за вас. Планирайте много по-рано всичко, но очаквайте изненади зад всеки ъгъл и знайте, че той никога няма да се повтори (поне не с този мъж) и никога няма да бъде като в мечтите ви – ще бъде още по-хубав. 

All I want for Christmas…

След точно две седмици всички ние ще се събудим и с нетърпение ще скочим под елхите, за да открием подаръци от любимите си хора. Преди този топъл семеен момент, обаче, трябва да се пазарува. И докато в моловете и магазините весело звучи песента на Марая Кери All I want for Christmas… реших да ви споделя моя празничен списък с добри идеи, на които всяка жена би се зарадвала.

Дали няма нищо по-хубаво от лошото време?

Не винаги мога да се зарадвам на лошото време.  Понякога му се усмихвам през прозрачния чадър. Друг път го хуля зад залостения прозорец. Един ден се каня да гледам онази холивудска класика, посветена на начумерената прогноза. На следващия се отричам от тази идея. И аз като времето сменям настроения, дрехи, градове и пейзажи.  Деним Levi’s…