51 дни програмирана

Лятото е все по-близо. Банските костюми вече дебнат от всяка витрина. Късите панталонки напират да излязат от гардероба. Битката ми с килограмите продължава.
От първи април, няма шега, променям навиците си в посока храна и спорт. Спазвам Програмата за здравословно управление на теглото на SOpharmacy. Целта е да сваля близо 10 килограма не само за да намаля теглото си, но и да се отърва от мазнините в организма, които пречат на тялото ми да работи на максимални обороти.
Ден 51-ви – време е за равносметка.

12 седмици в преследване на здравословния начин на живот и мечтаното тяло

Април е месецът, в който всички се замислят за морето, за тялото и онзи любим бански, който се крие в гардероба, пазейки щастливи спомени, но е малко отеснял. С моята любима блогърка Ипси от Kitty From the City открихме Програмата за здравословно управление на теглото, разработена от аптеки SOpharmacy и националният консултант по хранене професор доктор Стефка Петрова. Даваме й старт, ограничаваме калориите, спортуваме повече и се готвим за плажа. Пътят към промяната на вредните навици и свиването на обиколките с няколко сантиметра е дълъг дванадесет седмици, а днес ви споделям как започва всичко и още куп полезни и важни неща за онези, които ще се решат на правилната стъпка към лятото.

Be Royal

Кралската ботаническа градина в Лондон е арена за този пост. Вдъхновена от вечно зелените палми в парниците и фестивала на орхидеите, донесени от екзотичен Тайланд, се впускам в приключение с един цветен панталон и още няколко тренда, които всички ще следваме през пролетта.

All black with a spark

Не съм почитател на all black визията. Затова и добавям блясък.

Dirty Thirty

Честит рожден ден на мен!
След по-малко от 24 часа ще съм на тридесет години. Не ме е страх много от бръчките и грешките. И все пак си задавам въпроси…

Сватба като никоя друга

Бързам да посъветвам всички бъдещи булки – представете си как искате да изглежда този ден за вас. Планирайте много по-рано всичко, но очаквайте изненади зад всеки ъгъл и знайте, че той никога няма да се повтори (поне не с този мъж) и никога няма да бъде като в мечтите ви – ще бъде още по-хубав.