All black with a spark

Не съм почитател на all black визията. Затова и добавям блясък.

Dirty Thirty

Честит рожден ден на мен!
След по-малко от 24 часа ще съм на тридесет години. Не ме е страх много от бръчките и грешките. И все пак си задавам въпроси…

Сватба като никоя друга

Бързам да посъветвам всички бъдещи булки – представете си как искате да изглежда този ден за вас. Планирайте много по-рано всичко, но очаквайте изненади зад всеки ъгъл и знайте, че той никога няма да се повтори (поне не с този мъж) и никога няма да бъде като в мечтите ви – ще бъде още по-хубав. 

All I want for Christmas…

След точно две седмици всички ние ще се събудим и с нетърпение ще скочим под елхите, за да открием подаръци от любимите си хора. Преди този топъл семеен момент, обаче, трябва да се пазарува. И докато в моловете и магазините весело звучи песента на Марая Кери All I want for Christmas… реших да ви споделя моя празничен списък с добри идеи, на които всяка жена би се зарадвала.

Оцвети зимата с adidas Originals

Студеният сезон не е повод да обърнем гръб на цветовете. Зимата е смятана за повелителка на черно сивата гама, но не и от мен. Моделите на adidas Originals освежават месеците до следващата пролет. В града ни очакват множество шарени приключения дори когато градусите паднат под нулата – да ги сграбчим със стил.