Be Royal

Кралската ботаническа градина в Лондон е арена за този пост. Вдъхновена от вечно зелените палми в парниците и фестивала на орхидеите, донесени от екзотичен Тайланд, се впускам в приключение с един цветен панталон и още няколко тренда, които всички ще следваме през пролетта.

All black with a spark

Не съм почитател на all black визията. Затова и добавям блясък.

Dirty Thirty

Честит рожден ден на мен!
След по-малко от 24 часа ще съм на тридесет години. Не ме е страх много от бръчките и грешките. И все пак си задавам въпроси…

Сватба като никоя друга

Бързам да посъветвам всички бъдещи булки – представете си как искате да изглежда този ден за вас. Планирайте много по-рано всичко, но очаквайте изненади зад всеки ъгъл и знайте, че той никога няма да се повтори (поне не с този мъж) и никога няма да бъде като в мечтите ви – ще бъде още по-хубав. 

All I want for Christmas…

След точно две седмици всички ние ще се събудим и с нетърпение ще скочим под елхите, за да открием подаръци от любимите си хора. Преди този топъл семеен момент, обаче, трябва да се пазарува. И докато в моловете и магазините весело звучи песента на Марая Кери All I want for Christmas… реших да ви споделя моя празничен списък с добри идеи, на които всяка жена би се зарадвала.